Supplementen voor paarden

Ontwikkeld door dierenartsen

Een breed assortiment producten van hoge kwaliteit

Picture of wide range of horse supplements by DBS Equestrian
DBS-filosofie

DBS Equestrian is ontstaan uit het idee van dierenartsen Leo De Backer en Marc Suls om hun krachten te bundelen en hun kennis en jarenlange ervaring te combineren en maximaal te benutten.

Ze zijn allebei internationaal gerenommeerde sportpaardendierenartsen die al tientallen jaren paarden begeleiden naar Europese, wereld- en zelfs Olympische overwinningen.

Hun innovatieve aanpak richt zich op langdurige en regeneratieve behandelingen.

In het kader van deze filosofie hebben ze de supplementenlijn DBS Equestrian opgericht om een oplossing te bieden voor deficiënties en problemen die de prestaties van je paard kunnen belemmeren. Elk product is nauwkeurig samengesteld met wetenschappelijk bewezen ingrediënten die al jaren met succes door hen worden gebruikt.

Met dit brede assortiment hoogwaardige supplementen bieden ze graag hun opgebouwde expertise en kennis aan om je te helpen het welzijn en de prestaties van jouw paard op een gezonde manier te verbeteren.

Populaire producten

Foto van een paardensupplement genaamd Joint Protect

Joint Protect

132,00299,00 Incl. BTW
Foto van een paardensupplement genaamd P-Relief. Op deze foto is een verpakking van 450 gram poeder te zien en een doosje met 6 spuiten pasta.

P-Relief

121,00126,00 Incl. BTW

Waarom kiezen voor DBS

Ontwikkeld door dierenartsen

Dierenartsen Leo de Backer en Marc Suls bieden deskundig samengestelde paardensupplementen voor topprestaties, gericht op tekortkomingen en uitdagingen.

Gemaakt in België

We zijn trots op onze Belgische supplementen, die worden geproduceerd in een ultramoderne faciliteit met strenge kwaliteitscontrole, de beste ingrediënten en geavanceerde processen.

Breed assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment vakkundig samengestelde en hooggeconcentreerde paardensupplementen, gericht op veelvoorkomende tekorten. Vind de perfecte oplossing op maat voor de specifieke behoeften van jouw paard.

Unieke recepten

Ervaar de kracht van onze wetenschappelijk onderbouwde supplementen voor paarden, gemaakt voor optimaal welzijn en prestaties. Ontgrendel het ware potentieel van je paard met hoogwaardige, geconcentreerde producten.

Natuurlijke ingrediënten

Onze paarden supplementen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en bieden optimale verzorging en ondersteuning voor je paard. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen het beste uit de natuur.

Geen additieven

Onze supplementen worden gemaakt met een toewijding aan uitmuntendheid, waarbij alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. We zijn er trots op dat we producten zonder toevoegingen aanbieden, zodat je paard de zuiverste, hoogwaardige ondersteuning krijgt die het verdient.

Getest in laboratorium

Onze supplementen ondergaan volledige dopingtests, zodat je de grootst mogelijke zekerheid hebt. Met deze toewijding aan testen garanderen we de integriteit en naleving van onze producten voor uw gemoedsrust.

Schone sport

Onze toewijding aan Clean Sport begint met de zorgvuldige inkoop van ingrediënten. We zorgen ervoor dat elk onderdeel dat in onze producten wordt gebruikt vrij is van verboden stoffen, zodat we absoluut voldoen aan de antidopingregelgeving.

Snelle levering

Je bestelling verlaat ons magazijn nog dezelfde dag als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt. We verzenden je bestelling met zorg.

Populaire producten

Foto van een paardensupplement genaamd Joint Protect

Joint Protect

132,00299,00 Incl. BTW
Foto van een paardensupplement genaamd P-Relief. Op deze foto is een verpakking van 450 gram poeder te zien en een doosje met 6 spuiten pasta.

P-Relief

121,00126,00 Incl. BTW

Wat krijg je?

Kalmte & innerlijke rust

Duis vitae - purus ornare ac turpis a tellus posuere condimentum vitae vitae libero. Curabitur vitae purus ornare aliquet vitae nulla nec posuere.

Beter slapen en herstellen

Proin ligula justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Pijn verlichten

Justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Een beter uitziende huid

Ligula justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies ligula justo iaculis vitae purus ornare.

Vitaminen & antioxidanten

Purus tesque a nisl ornare in tempus - iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Algehele verbetering van de gezondheid

Purus ornare in tempus - iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Klantenservice

Hoe kunnen we helpen?

E-mail

Mail ons je vraag

WhatsApp

Liever met ons chatten?

Picture of several race horses and jockeys, racing on a race track