Astaria Alpha2EQ kit

medical-kit-q0cwbimfmd3xqqyosu87xl6jouopuu57r4rd0a09wo
2023-01-08_12-34-29-q0cwbev2v0ysgb45eslpnm4pbb7901qaem5f365ulk

Alpha2EQ-kits filteren en gebruiken de krachtige biologische
ontstekingsremmende molecuul om kreupelheid bij paarden, gewrichtsontsteking en letsel aan zacht weefsel bij de bron aan te pakken.

Lees meer op astariaglobal.nl

Bestel

Verkoop exclusief voor dierenartsen.

De bestelling wordt opgestuurd nadat we de betaling ontvangen hebben.

Prijs per kit: €99,99

Overschrijven op rekeningnummer BE12 1234 4321 1234 met vermelding van bedrijfsnaam.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Terms and Conditions

Vaak gestelde vragen

Alpha2EQ is een orthobiologisch middel, wat betekent dat het is samengesteld uit biologische, van nature voorkomende stoffen om het eigen genezingsproces van het lichaam te helpen verbeteren. Met behulp van een monster van het eigen bloed van uw paard, zal uw dierenarts het AlphaActive-proces, waarvoor patent is aangevraagd, gebruiken om het plasma te scheiden en vervolgens de eiwit alfa-2-macroglobuline te filteren en te isoleren.

Dit eiwit is de belangrijkste factor.

Wanneer alfa-2-macroglobuline wordt geïnjecteerd of aangebracht op ontstekingsgebieden, verwijdert het de schadeveroorzakende enzymen om het genezingsproces te helpen verbeteren en te beschermen tegen verdere schade.

Alfa-2-macroglobuline is een groot glycoproteïne dat wordt aangetroffen in de bloedbaan van vele diersoorten, waaronder honden, paarden en mensen. Het heeft een unieke functie en structuur.

De functie van deze eiwit is zich te binden aan stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het genezingsproces in gewrichten en weefsels en deze te elimineren.

De moleculaire structuur werkt als een val om de schadelijke stoffen van de locatie op te vangen en te verwijderen.

Alfa-2-macroglobuline wordt aangetroffen in gewrichtsvloeistof en andere weefsels door het hele lichaam, maar vanwege zijn grote omvang is het niet in staat om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden met een voldoende hoge concentratie om het meest effectief te zijn. Alpha2EQ helpt dit krachtige eiwit rechtstreeks te leveren aan de sites die het meest nodig hebben!

Ontsteking treedt op wanneer er irritatie of schade aan een site is. Het kan gewrichten, pezen, ligamenten en andere weefsels aantasten. Als dit niet wordt aangepakt, kan er op de lange termijn schade ontstaan. Alpha2EQ is een krachtige ontstekingsremmer die kan worden toegepast op ontstekingsgebieden om het lichaam te helpen bij de genezing en bescherming van deze structuren.

Enkele aandoeningen zijn: peeslaesies, artrose, synovitis, slijmbeursontsteking en andere.

Enkele toepassingsgebieden: doodskistgewricht, naviculaire bursa, spronggewrichten, SI-gewricht, cervicale facetgewrichten, ophangtak, diepe digitale buigpees, collaterale ligamenten, kniegewrichten en vele andere.

Net als bij mensen is elk paard anders. Het lichaam reageert op verschillende manieren en meestal is deze reactie gerelateerd aan het stadion van de verwonding.

Profylactisch gebruik als chondroprotectant wordt aanbevolen.

In de meeste gevallen kunnen de resultaten van de behandeling binnen enkele dagen na de procedure worden waargenomen en kunnen ze langdurige effecten hebben van 6-12 maanden.

Risico’s kunnen worden beschouwd als inherent aan elke procedure of injectie met welke stof dan ook. In tegenstelling tot steroïde injecties zijn er geen risico’s op lange termijn bekend van Alpha2EQ therapie.

Vragen?

+32 123 123 123